България приветства плана на президента на САЩ Доналд Тръмп. Това заяви

...
България приветства плана на президента на САЩ Доналд Тръмп. Това заяви
Коментари Харесай

Захариева: България приветства плана на президента Тръмп

България приветства проекта на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Това съобщи външният министър Екатерина Захариева по време на среща с външния министър на Кралство Саудитска Арабия принц Фейсал бин Фархан бин Абдуллах ал Сауд, който е на посещаване у нас.

Двамата първи дипломати разискаха още обстановката в Близкия изток. Те се сплотиха към мнението, че всички спорове би трябвало да се разрешат по кротичък път на масата за договаряния.

Екатерина Захариева, министър на външните работи: Приветстваме проекта на президента Тръмп като дълго чакан опит да се даде по този начин нужния нов подтик на близкоизточния кротичък развой. Важно е съгласно нас и двете страни да показват ангажимент към урегулиране на всички противоречиви въпроси като се вземат поради и желанията и опасенията на всяка една от тях.
 

Принц Фейсал бин Фархан бин Абдуллах ал Сауд, външен министър на Кралство Саудитска Арабия: Непроменена е позицията на Саудитска Арабия във връзка с правата на палестинците. Ние насърчаваме тяхното включване в мирни договаряния. Включване в разрешаване на спора. Подкрепяме всички старания на света за спокойно споразумяване на спора и Израел. Ще продължаваме да поддържаме палестинските си братя в техните законни права

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, тряб
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР